Εμφανίσεις: 676
  • 9
  • 0
25EUR

Πωλείται καινούριο Android Box, αχρησιμοποίητο και σφραγισμένο στην

Πωλείται καινούριο Android Box, αχρησιμοποίητο και σφραγισμένο στην συσκευασία του! Μετατρέψτε την τηλεόρασή σας σε smart TV εύκολα, συνδέοντας το box μέσω HDMI. Απολαύστε πρόσβαση στο internet, YouTube και πολλά ακόμα, με 2GB RAM και 16GB ROM για άψογη λειτουργία. Στο κουτί θα βρείτε το τροφοδοτικό, το καλώδιο HDMI, το τηλεχειριστήριο και οδηγίες χρήσης.

Ιδανικό για όσους θέλουν να ενισχύσουν την ψυχαγωγική εμπειρία στο σπίτι. Διαθέσιμο για άμεση πώληση. Για πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου!

Το Android Box είναι σαν ένα μικρό κουτάκι που κάνει την τηλεόραση σου μαγική! Το συνδέεις με ένα καλώδιο στην τηλεόραση και ξαφνικά μπορείς να μπεις στο ίντερνετ, να δεις βίντεο στο YouTube ή να παίξεις παιχνίδια. Έχει χώρο μέσα του για να αποθηκεύεις παιχνίδια και βίντεο, και μπορείς να το χειριστείς εύκολα με ένα τηλεχειριστήριο που έρχεται μαζί του. Είναι καινούριο, δεν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς και έρχεται στο κουτί του με όλα όσα χρειάζεσαι για να το συνδέσεις και να αρχίσεις την περιπέτεια στη μαγική τηλεόραση!