Εμφανίσεις: 501
  • 1
  • 0
48EUR

Moon Balance Βοηθά στην υποστήριξη της αίσθησης ευεξίας της γυναίκας

Moon Balance
Βοηθά στην υποστήριξη της αίσθησης ευεξίας της γυναίκας κατά τη διάρκεια της περιόδου της εμμηνόπαυσης
Ο μοναδικός συνδυασμός βοτάνων και θρεπτικών συστατικών στο AquaSource Moon Balance έχει βελτιστοποιηθεί για να βοηθήσει στη διατήρηση της ευεξίας και της ζωτικότητας όταν τα επίπεδα των ορμονών παρουσιάζουν διακύμανση σε μια ορισμένη ηλικία.

Έχουμε, επίσης, προσθέσει πεπτικά ένζυμα για να βοηθήσουν στη μέγιστη απορρόφηση. Για πρόσθετη υποστήριξη, έχουμε συμπεριλάβει την Υπερτροφή* Βιολογικά Φύκια AquaSource.

Ο μοναδικός συνδυασμός βοτάνων και θρεπτικών συστατικών στο AquaSource Moon Balance έχει βελτιστοποιηθεί για να βοηθήσει στη διατήρηση της ευεξίας και της ζωτικότητας κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Pfaffia (Suma) – Άμπελος των Νοτιοαμερικανικών τροπικών δασών. Το pfaffia, που είναι ευρέως γνωστό ως «Βραζιλιάνικο Τζίνσενγκ», είναι ένα προσαρμογόνο βότανο που σημαίνει ότι βοηθά τον οργανισμό να προσαρμόζεται στις μεταβολές.

Διοσκορέα η αντίθετη (Άγρια Γλυκοπατάτα) – Περιέχει μια ποικιλία φυτοχημικών ουσιών, όπως οι σαπωνίνες, οι πρωτεΐνες, τα αμινοξέα και οι πολυφαινόλες. Παρέχει βοτανική υποστήριξη στο πεπτικό σύστημα και προάγει τα φυσιολογικά επίπεδα των σωματικών υγρών. Πιστεύεται επίσης ότι έχει αντιγηραντική δράση.

Dong Quai - Χρησιμοποιείται στην Κίνα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι επίσης γνωστό ως «Θηλυκό Τζίνσενγκ», λόγω των προσαρμοσιογόνων ιδιοτήτων του. Μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας των γυναικείων οργάνων διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τη μεταφορά του οξυγόνου στο αίμα.

Μάκα – Ακόμη ένα προσαρμοσιογόνο βότανο που βοηθά τον οργανισμό να προσαρμόζεται στις αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Αστράγαλος – Ένα ασιατικό βότανο που μπορεί να βοηθήσει τις φυσικές άμυνες του οργανισμού υποστηρίζοντας την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ατρίπλεξ (αλατόθαμνος) – Ορισμένα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης ενδέχεται να οφείλονται στην έλλειψη ισορροπίας του σακχάρου στο αίμα. Το φυτό ατρίπλεξ έχει φυσικά υψηλή περιεκτικότητα σε χρώμιο, ένα μέταλλο που μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία των φυσικών επιπέδων ινσουλίνης.

Λιγνάνες – Βρίσκονται σε ορισμένα τρόφιμα φυτικής προελεύσεως όπως ο λιναρόσπορος και μπορούν να ωφελήσουν πολύ τις εμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

Βιολογική Ασερόλα – Παρέχει Βιταμίνη C σε εξαιρετικά απορροφήσιμη μορφή. Η Βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την παραγωγή κολλαγόνου, μιας πρωτεΐνης που βοηθά το δέρμα να παραμένει εύπλαστο και ελαστικό. Είναι επίσης σημαντική για ένα υγιές κυκλοφορικό σύστημα.

Βιολογικά Φύκια AquaSource – Η Υπερτροφή* μας που παρέχει ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών σε εύκολα απορροφήσιμη μορφή.
https://myaquasource.net/distributor/LAK32705