Εμφανίσεις: 692
  • 0
  • 0
53EUR

H Σούπερ Αντιοξειδωτική Υπερτροφή* με Pycnogenol® Η AquaSource έχει

H Σούπερ Αντιοξειδωτική Υπερτροφή* με Pycnogenol®
Η AquaSource έχει συνδυάσει αυτό το πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό εκχύλισμα με έναν μοναδικό συνδυασμό βοτάνων και καροτενοειδών που λειτουργούν συνεργικά για να υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να βοηθούν στην ανάρρωση από το φυσικό οξειδωτικό στρες.

Τι είναι αυτό που κάνει το Super Antioxidant μια τόσο σπουδαία Υπερτροφή*; Μα φυσικά, ο μοναδικός συνδυασμός συστατικών!

Βλαστάρια σιταριού - Περιέχουν υψηλά επίπεδα από μια ποικιλία αντιοξειδωτικών.

Βιολογικά Φύκια AquaSource - Ανά γραμμάριο, παρέχουν ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών στα οποία περιλαμβάνονται Αντιοξειδωτικά, Βήτα Καροτίνη και Χλωροφύλλη.

Pycnogenol® - Πατενταρισμένο εκχύλισμα του φλοιού του γαλλικού παραθαλάσσιου πεύκου. Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που υποστηρίζουν την υγιή κυκλοφορία και έναν δραστήριο τρόπο ζωής.

Φύκια Dunaliella Salina - Θαλάσσια Φύκια πολύτιμα για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε Βήτα Καροτίνη που είναι επίσης μία πολύ ισχυρή αντιοξειδωτική ουσία.

Εκχύλισμα Μύρτιλου - Το εκχύλισμα μύρτιλου συντελεί στην καλή λειτουργία της μικροκυκλοφορίας των τριχοειδών αγγείων σε ολόκληρο τον οργανισμό και παράλληλα μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ευεργετικό για την υγεία των ματιών.

Πράσινο Τσάι - Το εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού είναι μία ακόμη δημοφιλής πηγή συγκεκριμένων αντιοξειδωτικών ουσιών

Φυσική Βιταμίνη Ε - Η Βιταμίνη Ε προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και είναι ένα ισχυρό βιολογικό αντιοξειδωτικό.

Βασικά Πλεονεκτήματα:
Περιέχει Pycnogenol®, γνωστό σαν ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά στοιχεία.
Βοηθά στην ανάρρωση από τη σωματική καταπόνηση, συμπεριλαμβανομένης αυτής που προέρχεται από τη γυμναστική.
Συμβάλλει στη διατήρηση της υγιούς κυκλοφορίας του αίματος.
Βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής γνωστικής λειτουργίας.
https://gr.myaquasource.net/?affiliate=LAK32705