Εμφανίσεις: 733
  • 1
  • 0
62EUR

AquaSource Lighten-Up! Θρεπτική Πρωτεΐνη σε Μορφή Σκόνης Τώρα

AquaSource Lighten-Up!
Θρεπτική Πρωτεΐνη σε Μορφή Σκόνης Τώρα Ενισχυμένη με Απομονωμένη Πρωτεΐνη Βιολογικού Μπιζελιού
Η Θρεπτική Πρωτεΐνη μας σε μορφή Σκόνης Lighten-Up!, περιέχει πληθώρα φυσικών θρεπτικών συστατικών παρέχοντας μία αποδοτική και ισορροπημένη διατροφή που βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας και της ενέργειας, ενώ αποτελεί σημαντικό μέρος κάθε προγράμματος διαχείρισης βάρους.

Επίσης, περιέχει την Υπερτροφή* Βιολογικά Φύκια AquaSource, που κάνει αυτό το προϊόν ασυναγώνιστο!
Βασικά Συστατικά
Απομονωμένη Πρωτεΐνη Βιολογικού Μπιζελιού - Είναι μια πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας και αποτελεί εξαιρετική πηγή σιδήρου. Μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, να συμβάλλει στην υγεία της καρδιάς και να αποτελέσει σημαντικό μέρος σχεδόν κάθε προγράμματος διαχείρισης βάρους.

Φυσικό Συνένζυμο Q10 - Βοηθά στην παραγωγή ενέργειας από τα κύτταρα, συμβάλλοντας στην υποστήριξη του μεταβολισμού και του ανοσοποιητικού σας συστήματος κατά το αδυνάτισμα.

Άλφα Λιποϊκό Οξύ (ALA) - Διαδραματίζει ρόλο στον μεταβολισμό των λιπών, ενεργώντας ως συμπαράγων για την παραγωγή ενέργειας.

Σιβηριανό Τζίνσενγκ - Θεωρείται «προσαρμογόνο», διότι βοηθά τον οργανισμό να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις. Ιδανικό για ένα πρόγραμμα διαχείρισης βάρους.

Βιολογικά Αμύγδαλα - Καλή πηγή πρωτεϊνών και ινών, καθώς και ωφέλιμα για τη διαχείριση του βάρους, όταν περιλαμβάνονται με μέτρο. Τα αμύγδαλα μπορούν, επίσης, να συμβάλλουν στην καλή υγεία της καρδιάς.

Οργανική Κινόα - Ένας καρπός πλούσιος σε πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται όπως και το σιτάρι. Αναγνωρίζεται ευρέως ως καλή πηγή πρωτεΐνης και ινών.

*Βιολογικά Φύκια AquaSource - Η Υπερτροφή μας που παρέχει ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών σε εύκολα απορροφήσιμη μορφή.

Το AquaSource Lighten-Up! παρέχει το 100% ή περισσότερο της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης του Σιδήρου, της Βιταμίνης C, του Ιωδίου και του Χρωμίου. https://gr.myaquasource.net/?affiliate=LAK32705