Εμφανίσεις: 531
  • 1
  • 0
39EUR

AloeFresh Ειδικά βελτιωμένο με διπλή περιεκτικότητα σε Αλόη Βέρα, το

AloeFresh
Ειδικά βελτιωμένο με διπλή περιεκτικότητα σε Αλόη Βέρα, το Ψύλλιο έχει αυξηθεί κατά 20% και τώρα διατίθεται σε χορτοφαγικές κάψουλες.
Το AquaSource AloeFresh έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθά στον εσωτερικό καθαρισμό του παχέος εντέρου και του κατώτερου πεπτικού συστήματος. Δεν βλάπτει τα χρήσιμα βακτήρια, ενώ βοηθά στη διατήρηση της φυσικής χλωρίδας.

Το AquaSource AloeFresh υποστηρίζει την αποτελεσματική πέψη, την ταχεία αποβολή των περιττωμάτων και τον καθαρισμό των εντέρων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, καθημερινά ή όταν χρειάζεται.

Το AquaSource AloeFresh περιέχει μόνο φυσικά συστατικά.

Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού μας, εκτός από την αφομοίωση των θρεπτικών στοιχείων, είναι η αποβολή των περιττωμάτων. Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι η γαστρεντερική οδός σας διατηρείται σε καλή κατάσταση ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή και πραγματοποιώντας τακτική άσκηση.

Η Αλόη Βέρα χρησιμοποιείται για πάνω από 5000 χρόνια ως φυσικό προϊόν για τον καθαρισμό του σώματος. Αυτό το φυτό χρησιμοποιούταν στην Αίγυπτο, από την κινεζική δυναστεία και τη Μεσοποταμία. Οι καθαριστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες της Αλόης είναι γνωστές. Η κατανάλωση, όμως, Αλόης μπορεί να ωφελήσει τον οργανισμό καθαρίζοντάς τον από μέσα.
https://myaquasource.net/distributor/LAK32705