180EUR

Potensic T35 drone, Advanced GPS assisted, Smart Return to Home (RTH), Follow Me Mode, Altitude hold, Headless Mode, One-Key Take-off / Landing and Emergency Stop Παλιά Σχεδίαση
Δυνατότητα αντικαταβολής μόνο μετά την κατάθεση έστω και μίας μικρής προκαταβολής (10 ευρώ). Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής πληρώνει έξοδα αποστολής 6 ευρώ
Συνάντηση στην περιοχή μου (ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ή Εξόφληση Προκαταβολικά και δωρεάν αποστολή με courier σ' όλη την Ελλάδα
Πρακτικά καινούριο στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα-αξεσουάρ . Δεν περιλαμβάνονται οι οδηγίες χρήσης της αρχικής συσκευασίας αλλά έχω και κατεβάσει και εκτυπώσει τις οδηγίες από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Έχει απλά συναρμολογηθεί και έχει ελάχιστα λεπτά πτήσης ίσα ίσα για δοκιμή πριν την πώληση. Φαίνεται και είναι σαν καινούριο. Ο αγοραστής για πρακτικούς λόγους (για να χωράει στο κουτί)θα το παραλάβει όπως έρχεται από την εταιρεία (χωρίς δηλαδή να έχουν τοποθετηθεί οι έλικες και τα προστατευτικά τους ).
Η συναρμολόγηση του είναι σχετικά εύκολη και υπάρχουν σχετικά video στο youtube.
Είναι ημιεπαγγελματική κατηγορία με πολύ καλή ποιότητα στη φωτογραφία και το video. Είναι εύκολο στη χρήση (για άτομα βέβαια άνω των 14 ετών)
Εφαρμογή για Ios ή Android για σύνδεση σε κινητό τηλέφωνο και δυνατότητα για επιπλέον χειρισμούς και λειτουργίες
Το Potensic T35 drone είναι ένα έξυπνο τηλεκατευθυνόμενο σύστημα, εξοπλισμένο με ένα προηγμένο σύστημα GPS
Κύρια χαρακτηριστικά
- Προηγμένο σύστημα GPS: Η λειτουργία GPS επιτρέπει την ακριβή λήψη θέσης και αποτρέπει την «απώλεια» του drone. Το drone θα εκτελέσει αυτόματη επιστροφή όταν η μπαταρία είναι χαμηλή ή εάν χάνει σήμα του και την επαφή του με το χρήστη (remote control) . Με αυτή τη νέα λειτουργία, μπορείτε να έχετε περισσότερη διασκέδαση και να απολαύσετε ασφαλέστερη πτήση.
- Έξυπνη επιστροφή στην αρχική θέση: Πατήστε κουμπί επιστροφής όταν η λειτουργία drone είναι σε λειτουργία GPS θα προκαλέσει επιστροφή του drone πίσω στο αρχικό σημείο που ορίσατε ως απογείωση. Χρήσιμη λειτουργία όταν το drone πετάξει σε χώρο που έχουμε χάσει την οπτική επαφή
- Follow Me Mode: που διασφαλίζει ότι το drone θα σας ακολουθεί με μεγάλη ακρίβεια οπουδήποτε κι αν πάτε.
- Μετάδοση FPV (First Person View) και Βελτιστοποιημένη ευρεία γωνία κάμερας HD 1080P: Η φωτογραφική μηχανή FPV Wi-Fi Full HD 1080P λειτουργεί τέλεια, επιτρέποντάς σας να δείτε στην οθόνη του κινητού σας ότι βλέπει το drone,κάτι που το καθιστά ιδανικό για μαγνητοσκόπηση σε ένα καθορισμένο σημείο ή απλά για περιήγηση.
- Κράτηση Υψόμετρου, Ασφαλής Λειτουργία, Απογείωσης / Προσγείωσης με Ένα Πλήκτρο και Διακοπή Έκτακτης Ανάγκης: Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ιδανικά για αρχάριους για να πετάξουν το drone και να μειώσουν το χρόνο εκμάθησης.
- Μεγαλύτερη απόσταση ελέγχου: απόσταση τηλεχειρισμού μεγαλύτερη από 300 μέτρα. Αφαιρούμενη επαναφορτιζόμενη μπαταρία υψηλής απόδοσης 3.7V 2500mAH με ενεργειακά βελτιστοποιημένο σύστημα σας προσφέρει μια πολύ βελτιωμένη πτήση. Έως και 15 λεπτά χρόνου πτήσης!
- 4 φωτεινά LED Assist Νυχτερινής πτήσης: Τα φωτεινά LED κάνουν τη νυχτερινή πτήση τόσο εύκολη όσο και αυτή κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Αναβαθμισμένο γυροσκόπιο 9 αξόνων
Διαφορετικά από τα πιο κοινά γυροσκόπια 6 αξόνων, το Potensic T35 GPS drone υιοθετεί προηγμένο γυροσκόπιο 9 αξόνων, είναι πιο αθόρυβο και σταθερό στη πτήση και ταυτόχρονα κάνει τις εικόνες και τα βίντεο που έχετε καταγράψει πιο ιδανικά.
Ασφαλής λειτουργία
Συνήθως, η κατεύθυνση προς τα εμπρός ενός drone είναι ίδια με την κατεύθυνση της “μύτης” (μπροστινού μέρους). Σε λειτουργία headless mode, η κατεύθυνση προς τα εμπρός δεν έχει καμία σχέση με την κατεύθυνση της μύτης, η κατεύθυνση θα είναι η ίδια με αυτή του τηλεχειριστηρίου σας.
APP για Ios ή Android με λειτουργία One Key to Share
Μπορείτε να μοιραστείτε τις υπέροχες στιγμές σας με τους φίλους σας στο Facebook απευθείας από την APP αμέσως μετά την εγγραφή σας.
Αναβαθμισμένη μπαταρία υψηλής χωρητικότητας με LED
Όταν φορτίζετε την μπαταρία, υπάρχει ενδεικτική λυχνία LED, ώστε να μπορείτε να μάθετε εάν έχει ολοκληρωθεί. 2500mAh μεγάλη χωρητικότητα, σας εξασφαλίζει να απολαύσετε χρόνο πτήσης έως και 15 λεπτά.
Λειτουργία υψηλής / χαμηλής ταχύτητας
3 τρόποι ταχύτητας από χαμηλό σε υψηλό, κατάλληλο για αρχάριους, ενδιάμεσους και ειδικούς. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα ανάλογα με την ικανότητά σας.
Περιλαμβάνονται:
1 x Potensic T35 Drone με κάμερα HD 1080P
1 x Πομπός τηλεχειριστήριο
1 x 3.7V μπαταρία 2500mAH
1 x Εγχειρίδιο χρήστη (εκτύπωση από την ιστοσελίδα της εταιρείας)
1 x καλώδιο USB για φορτιστής μπαταρίας και τηλεχειριστηρίου
1 x κατσαβίδι
2 x επιπλέον εργαλεία προσγείωσης (ποδαρικά)
4+4 x έλικες
4 x Προστατευτικά
Βίδες , ροδέλες, πλαστικά καλύμματα και εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα
Map Loading
Δημιουργήθηκε: 31 Αυγ 2019
Ενημερώθηκε: 16 Οκτ 2019
ID 61748052