Βιβλίο γιόγκα της Lenovo yb1-x90f CHAMPAGNE GOLD - Με for 365 EUR in Κεντρικά Τζουμέρκα: Lenovo on lalafo.gr

Δημοσιευμένο: Σήμερα, 16:49  Impressions: 354  Προβολές: 12  Favorite: 0
Τιμή:
365 EUR
Προσφορά :
AgathaAileen
Χρώμα:
χρυσός
Πόλη:
Κεντρικά Τζουμέρκα
Αποστολή μηνύματος
Παρακαλώ, πείτε στον πωλητή, ότι βρήκατε αυτήν την αγγελία στο   lalafo.gr
Βιβλίο γιόγκα της Lenovo yb1-x90f CHAMPAGNE GOLD - Με προστατευτική θήκη & έξτρα.

Στοιχεία επικοινωνίας ..

Whatsapp: +
ή
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: rodneybruce011@gmail.com


Όρος Brand Νέο σε άριστη κατάσταση!


Κατάλληλο για:
Αυτό είναι ένα βασισμένο στο Android Lenovo YogaBook σε χρώμα Champagne Gold, Είναι επίσης κατάλληλο ως μικρό laptop / school / casual ή επαγγελματική χρήση, είναι μια πολύ έξυπνη και χρήσιμη συσκευή!

Χαρακτηριστικά:
Wifi
Χρυσό χρώμα σαμπάνιας
64GB σκληρό δίσκο
Intel Z8550 4-CORE 2.4GHz
Οθόνη 10,1 ιντσών (1920x1200)
Μνήμη DDR3 SDRAM 4 GB
Android OS 6.0
Βάρος 680g
15 ώρες μπαταρίας
Θύρα MicroSD
Θύρες HDMI και USB

Περιγραφή Yogabook:
Η Yogabook μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα φορητό υπολογιστή με ένα φωτιζόμενο πληκτρολόγιο το οποίο είναι πολύ άνετα ή μπορείτε να αναστρέψετε το πληκτρολόγιο κάτω και να το χρησιμοποιήσετε ως βάση, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κύρια οθόνη για να δείτε το βίντεο ή να το χρησιμοποιήσετε ως ένα δισκίο που υποστηρίζονται. Μπορείτε επίσης να διπλώσετε το πληκτρολόγιο δεξιά γύρω για να το χρησιμοποιήσετε στο μισό μέγεθος ως κανονικό tablet. Αν το χρησιμοποιείτε για λήψη σημειώσεων ή ψηφιακή σχεδίαση Στη συνέχεια, με το πάτημα ενός κουμπιού μετατρέπει το πληκτρολόγιο σε μια χρησιμοποιήσιμη επιφάνεια για τη γραφίδα Πού μπορείτε να σχεδιάσετε (παρόμοιο με ένα Wacom), ενώ τις δημιουργίες σας εμφανίζονται στην οθόνη. Μπορείτε να ανταλλάξουν τη μύτη Επίσης να χρησιμοποιήσει την πραγματική στιλό διαρκείας και τοποθετήστε ένα από τα τετράδια Lenovo πάνω από το πληκτρολόγιο και να συντάξει / πρότυπο εγγραφής και παίρνει ακρίβεια ως κάθε εγκεφαλικό επεισόδιο. Είναι ιδανικό για όσους προτιμούν μια φυσική αίσθηση σχεδίασης από τη χρήση μιας γραφίδας. Περιλαμβάνονται 5 επίσημα σκίτσα με 75 σελίδες κάθε, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε απλό χαρτί εάν χρειαστεί! Με Αυτή είναι η έκδοση του Android υπάρχουν τόσες πολλές μεγάλες εφαρμογές διαθέσιμες στην κατάρτιση κατάστημα Google που «μπορεί να χρησιμοποιήσει γι 'αυτό - και πολλά άλλα βγαίνουν όλη την ώρα έτσι είναι εύκαμπτο, εξαιρετικά σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την καλύτερη ρύθμιση για τον εαυτό σας.

Περιλαμβάνει:
Η Yogabook έρχεται με ένα καφέ υπόθεση Περιλαμβάνει θήκη για το στυλό, 3 επιπλέον πένες biro Yogabook (για την κατάρτιση παραδοσιακά), 1 ψηφιακή περιλαμβάνονται μύτη, μια κλειστή κασετίνα των 5 επίσημη sketchbooks ξαναγέμισμα (αξίας £ 25), φορτιστή, δύο προστατευτικά οθόνης ( που έχουν ήδη εφαρμοστεί στο πληκτρολόγιο και στην οθόνη), το αρχικό κιβώτιο και τη συσκευασία.

Στοιχεία επικοινωνίας ..

Whatsapp: +
ή
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: rodneybruce011@gmail.com

Επικοινωνία με τον χρήστη

Παρόμοιες αγγελίες