Εμφανίσεις: 783
  • 6
  • 0
17EUR

YOSYO Ρυθμιζόμενη υποστήριξη ορθοστάτη σπονδυλικής στήλης στήριξης

YOSYO Ρυθμιζόμενη υποστήριξη ορθοστάτη σπονδυλικής στήλης στήριξης οσφυϊκής βάσης για διόρθωση στάσης πίσω ζώνης.

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ: Αυτός είναι ένας απλός, μη χειρουργικός τρόπος για να διορθώσετε το ύπνο, να βελτιώσετε τη στάση του σώματος και να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από τον πόνο στον ώμο και την πλάτη.
ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι, στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στην αίθουσα γιόγκα και σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να το βάλετε απευθείας στα ρούχα σας, δεν θα ερεθίσει το δέρμα σας.

ΚΟΛΥΜΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΑΝΕΣΗ, Αναπνεύσιμη: Ο ιμάντας διόρθωσης στάσης είναι κατασκευασμένος από πολύ μαλακό σύνθετο ύφασμα και νάιλον ταινία, με αναπνεύσιμες οπές στην πλάτη και τους ιμάντες ώμου. Η απαγωγή θερμότητας και η διαπερατότητα έχουν βελτιωθεί για τη βελτίωση της άνεσης στη φθορά.


ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΥΚΟΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ: Οι γωνίες που απαιτούνται για διόρθωση είναι διαφορετικές, ο σχεδιασμός του ιμάντα ρύθμισης μπορεί να εξοπλιστεί με ρυθμιζόμενο νάιλον ιμάντα με μαγική σύνθεση υψηλής ποιότητας για δωρεάν ρύθμιση μέσω του ιμάντα ώμου.


ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: Για χρήση από άνδρες, γυναίκες και νέους (εφήβους). Η κακή στάση του σώματος μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνιο πόνο στην πλάτη, μυϊκούς πόνους, μυωπία και άλλα ιατρικά προβλήματα. Φορώντας έναν διορθωτή πλάτης μπορεί να αναπτυχθεί μυϊκή μνήμη για ένα χρονικό διάστημα και μπορείτε να κρατήσετε την πλάτη σας ευθεία ακόμη και όταν δεν φοράτε διορθωτή στάσης.

Ανακούφιση από μυϊκό πόνο.
Το στεφανιαίο-οσφυϊκό τμήμα του μετωπικού επιπέδου διατηρεί τη βαρυτική ισορροπία του σώματος, μειώνει το φορτίο στους μύες, διορθώνει και ανακουφίζει τον πόνο.

Οι κακές στάσεις μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονή στον αυχένα και τους ώμους, ακόμη και πονοκεφάλους.

Χαρακτηριστικά:
Κατάσταση: 100% ολοκαίνουργιο.
Τύπος αντικειμένου: Ζώνη διόρθωσης στάσης.
Φύλο: Unisex