Εμφανίσεις: 790
  • 2
  • 0
42EUR

Enzymes Ζωτικής σημασίας υποστήριξη για ενισχυμένη πέψη και καλύτερη

Enzymes
Ζωτικής σημασίας υποστήριξη για ενισχυμένη πέψη και καλύτερη αφομοίωση των τροφών
Προερχόμενο από φυτικές πηγές, αυτό το μοναδικό μείγμα πεπτικών ενζύμων (Αμυλάση, Πρωτεάση, Λιπάση, Λακτάση και Παπαΐνη) βοηθά στην υποστήριξη της αποδοτικής διάσπασης των τροφών και των θρεπτικών συστατικών. Για ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη, εμπλουτίζεται με Κόκκινα Φύκια Lithothamnion και την Υπερτροφή* Βιολογικά Φύκια AquaSource για μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας.

Τα ένζυμα είναι απαραίτητα για την πέψη, καθώς διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διάσπαση και την αφομοίωση των τροφών και των θρεπτικών συστατικών. Χωρίς επαρκή ένζυμα, η τροφή θα επιβαρύνει τον οργανισμό και θα εξαντλήσει τους πόρους του. Τα ένζυμα συμβάλλουν στην αποτροπή του φουσκώματος και της δυσπεψίας, ενώ συμβάλλουν και στην καταπολέμηση των επιπτώσεων των επεξεργασμένων και διατηρημένων τροφίμων.

Το AquaSource Digestive Enzymes προέρχεται από φυτικές πηγές και αποτελεί ένα μοναδικό μείγμα Αμυλάσης, Πρωτεάσης, Λιπάσης, Λακτάσης και Παπαΐνης. Αυτό το μείγμα εμπλουτίζεται με Κόκκινα Φύκια Lithothamnion και την Υπερτροφή* Φύκια AquaSource για μεγιστοποίηση της θρεπτικής αξίας του.
https://myaquasource.net/distributor/LAK32705